Ollie's baby, kids & tiener shop

Heeft jouw oogappel een brilletje nodig?

 

Een eerste bril voor je kind is een grote stap en roept vaak wat vragen op bij ouders. Daarom hebben we een speciaal plekje ingericht voor kinderen: Ollie’s brillenclub. Onze geliefde mascotte Ollie en Liesbet stellen je kleine spruit al snel op hun gemak. Mini fashionista’s en stoere kerels vinden sowieso hun gading en gaan terecht fier zijn op hun nieuwe bril.

 

Als ouders wil je het beste voor je kind. Daarom is het belangrijk dat je dochter of zoon goed ziet. Heb je het gevoel dat dat niet zo is? Kijkt hij of zij dicht bij het blad tijdens het kleuren, zetten ze zich dicht bij de tv of struikelen ze regelmatig? Wacht dan niet langer om langs te gaan bij een oogarts.


Bij Optiek-huis vinden we dat elk kind recht heeft op een toffe bril. Daarom hebben we een speciaal plekje ingericht voor kinderen: Ollie's brillenclub. Onze geliefde mascotte Ollie en Liesbet stellen je kleine spruit al snel op hun gemak. Mini fashionista's en stoere kerels vinden sowieso hun gading en gaan terecht fier zijn op hun nieuwe bril.


Maar ook onze tieners willen er hip uitzien met bril! Net zoals kinderen en volwassenen heeft ook de jeugd een specifieke wens als het aankomt op een bril. De juiste bril maakt je look af en is hhét accessoire voor de jeugd. Daarom hebben we ook veel leuke tienerbrillen van allerlei merken waar je tiener zich sowieso goed bij voelt.

 

Liesbet helpt je graag op weg:

 

  • Ruime keuze aan leuke trendy modellen; van baby-, kinder en tienerbrillen en zonnebrillen.
  • Gratis ravot- of reservebril (t.e.m. 12 jaar)
  • Ga op de foto met Ollie. Klik hier voor Ollie’s fanclub.

 

Tot binnenkort!

 

PSSSSST : ontdek hier alvast de collecties die we in huis hebben :

Ollie's brillenclub

@instagram