glazen

Geen bril zonder glazen.


 Deze waarheid staat als een paal boven water want hoe mooi een montuur wel op het gezicht past, je bent er niets mee als je er slecht door ziet.

 

Essentieel is de kwaliteit van de glazen en hierbij gaat het zowel over de sterkte (de oogmeting) als over de optische zuiverheid, de behandelingen van de glazen en de correcte montage. Supplementair is het maatwerk dat maakt dat het glas zo dun en licht mogelijk is. Dit zijn voor Liesbet steeds de uitdagingen om jouw bril van de beste en mooiste glazen te voorzien.

 

Het Duits kwaliteitsmerk Zeiss is het hoofdmerk in Optiek-huis. Verschillende soorten glazen verbeteren jouw zicht:


  • Unifocale glazen: Zeiss unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en zijn ze volledig UV-beschermd.


  • Multifocale glazen: Multifocale brillenglazen zorgen voor en vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas – zonder verspringing of overgang in het beeld. Helder en comfortabel zicht, zowel voor ver als nabij.


  • Computerbril oftewel beeldschermglazen: Ideaal voor tijdens het werken of studeren. Computers en elektronische schermen zorgen voor heel wat stress aan je ogen. Zo kan een computerbril of kantoorbril jouw werk op een computer makkelijker maken.


  • Zonneglazen: een zonnebril op sterkte kan je meer rust en comfort brengen. Uiteraard kan je net zoals met een gewone bril kiezen voor unifocale of multifocale zonneglazen. En natuurlijk ook gepolariseerde zonneglazen. Ook de kleur van de glazen kan je kiezen afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoefte.
  • Gepolariseerde zonneglazen: Gepolariseerde glazen bieden je ogen rust en zorgen voor veel comfort op een zonnige dag. Het vermindert niet alleen de lichtintensiteit maar ook de lichtschittering op grote en gladde oppervlakten zoals asfalt, water, sneeuw waardoor je je ogen beter beschermt.