monturen

Kwalitatieve en moderne brilmonturen


Bij Optiek-huis hebben we een voorliefde voor Belgische merken. Ons aanbod wordt voortdurend geüpdatet zodat we iedereen een leuke bril kunnen bieden. Kwaliteit en lokaal primeren bij onze keuze. Een bril moet degelijk gemaakt zijn én goed passen. Veel van onze brillen komen van nieuwe, jonge designers. Een bril van bij ons ga je dan ook niet zomaar overal vinden. Leuk toch :)

 

Optische brillen: wordt lezen wat moeilijker? Of gaat je verzicht er op achteruit? Met een goeie optische bril wordt het leven wat comfortabeler. Helemaal op maat, mét de juiste glazen. (interne link maken naar pagina glazen)

 

Zonnebrillen: bescherm je ogen tegen de zon met een bril op jouw oogsterkte.

Een goeie zonnebril is van onschatbare waarde voor je ogen. De UVA en UVB stralen van de zon kunnen echt schadelijk zijn. Maar je wil er natuurlijk ook goed uitzien met je zonnebril.

 

Sportbrillen: Skiën, mountainbiken, lopen, golfen, fietsen, tennis en veel andere buitensporten vragen een absoluut goed zicht in alle omstandigheden. Een sportbril op sterkte of contactlenzen in combinatie met een sportzonnebril? Kom gerust eens langs en ontdek ons ruim aanbod.

 

Accessoires: je bril is pas compleet met het juiste accessoire erbij. Een prachtige brilketting van het merk Staf of een stijlvolle briletui van Comme Quatre.

 

Kinderbrillen (> link naar Ollie): ook je kind wil een mooie bril. Ontdek de Ollie’s kidsclub!